190
Υλικά
- μπισκότα digestive 400 γρ
- βιτάμ 200 γρ
- φυτική σαντιγί 250 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- κεράσια 40 γρ
- σταφίδες μαύρες 40 γρ
- κράνα 70 γρ
- τζίντζερ 60 γρ
- φρουί γλασέ 60 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 40 γρ
- κονιάκ 60 γρ
- μέλι 100 γρ
- ούζο 30 γρ
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. μπισκότα τύπου digestive 200 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 250 γρ. φυτική σαντιγύ Μorfat Creamy 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr