88
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 110 γρ
- ζάχαρη άχνη 95 γρ
- κρόκοι 45 γρ
- αυγά 2 γρ
- αμύγδαλα 20 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- ζελατίνη 30 γρ
- βούτυρο αγελάδος 225 γρ
Για όσους αγαπούν την λέμον πάι, μια ιδιαίτερη πρόταση από τον Βέλγο μετρ της ζαχαροπλαστικής και νέο συνεργάτη μας, Στέφεν Σιβέ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr