51
Για τη βάση της τάρτας μπορείτε να πάρετε και έτοιμη ζύμη (όχι σφολιάτας, αλλά νομίζω η κουρού κάνει), αλλιώς μπορείτε να φτιάξετε τη συνταγή του Παρλιάρου από το site της εκπομπής.Για τη γέμιση είναι η γνωστή στους περισσότερους ganache (γκανάς σοκολάτας), δηλαδή ίση ποσότητα κρέμα γάλακτος με κουβερτούρα.Για μια ταρτιέρα 23εκ. θέλουμε:250γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη (53%-55% περιεκτικότητα σε κακάο)250γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο πριν φτάσει σε σημείο βρασμού τη ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα....
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com