by admin

Τάρτα χωρίς Βούτυρο με Ανθότυρο & Μαρμελάδα Ροδάκινου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ήθελα να δοκιμάσω αυτό το είδος ζύμης, το οποίο περιέχει λάδι ελαφρύ αντί για βούτυρο. Αν και στην πραγματικότητα δεν είναι μια ορθόδοξη προετοιμασία σε σύγκριση με τους κανόνες της Ζαχαροπλαστικής, όμως είναι ένας πολύ καλός κι εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε μια ζύμη πολύ γρήγορα. Αναμειγνύουμε τα πάντα σε ένα μπολ, που τα δουλεύουμε με το σύρμα ή με ένα κουτάλι και στη συνέχεια τελειώνουμε τη διαδικασία με ένα γρήγορο ζύμωμα στην επιφάνεια εργασίας.Έτσι συντομεύεται ο χρόνος, που απαιτείται για να φτιάξουμε μια ζύμη τάρτας, καθώς δεν χρειάζεται να ξεκουραστεί στο ψυγείο
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: μαρμελάδα ροδάκινο, τάρτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es