160
Ήθελα να δοκιμάσω αυτό το είδος ζύμης, το οποίο περιέχει λάδι ελαφρύ αντί για βούτυρο. Αν και στην πραγματικότητα δεν είναι μια ορθόδοξη προετοιμασία σε σύγκριση με τους κανόνες της Ζαχαροπλαστικής, όμως είναι ένας πολύ καλός κι εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε μια ζύμη πολύ γρήγορα. Αναμειγνύουμε τα πάντα σε ένα μπολ, που τα δουλεύουμε με το σύρμα ή με ένα κουτάλι και στη συνέχεια τελειώνουμε τη διαδικασία με ένα γρήγορο ζύμωμα στην επιφάνεια εργασίας.Έτσι συντομεύεται ο χρόνος, που απαιτείται για να φτιάξουμε μια ζύμη τάρτας, καθώς δεν χρειάζεται να ξεκουραστεί στο ψυγείο
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es