172
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 250 γρ
- αλεύρι κίτρινο 250 γρ
- αυγά 1 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- γάλα 100 γρ
- μαγιά ξερή 1 κγ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- ταχίνι 200 γρ
- καστανή ζάχαρη 200 γρ
- κανέλα 1 κγ
- ελαιόλαδο 80 ml
250 γρ. αλεύρι σκληρό 250 γρ. αλεύρι κίτρινο χωριάτικο 1 αβγό 50 γρ. βούτυρο Lurpak (θερμοκρασία δωματίου) 50 γρ. ελαιόλαδο 100 γρ. γάλα 150 γρ. νερό 1 κ.γ. ξερή μαγιά 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη 200 γρ. ταχίνι 200 γρ. καστανή ζάχαρη 1 κ.γ. κανέλλα 80 ml ελαιόλαδο Καστανή ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr