75
Υλικά
- φύλλο κρούστας 500 γρ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- ζάχαρη 1 ποτ
- καλαμποκέλαιο 1 ποτ
- αυγά 4 τμχ
- βανίλιες 2 τμχ
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- ζάχαρη 3 ποτ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- κρέμα στιγμής 2 φακ
- γάλα 620 ml
- ξύσμα πορτοκαλιού -
Η σύζευξη της κλασσικής πορτοκαλόπιτας με την αγαπημένη μας κρέμα αραβοσίτου!! Το προξενιό πέτυχε, απόλυτα!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr