~ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ~

Καταχωρήθηκε στις 21/07/10

20 Ψήφοι Ψήφισε

Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ορθογώνιο πυρίμαχο σκεύος ( εγώ χρησιμοποιώ 23 x 30 ) και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40΄ περίπου. Όταν βυθίσουμε ένα μαχαίρι στο κέντρο του γλυκού και βγει καθαρό, τότε είναι έτοιμο. Βγάζουμε από τον φούρνο και χαράζουμε σε κομμάτια. Περιχύνουμε με την sauce που έχουμε ετοιμάσει.

Διάβασε τη συνταγή στο https://oinomagirion.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις