149
Χρησιμοποίησα και πάλι Ζύμη με προζύμι ~ πόσες νοστιμιές έχω φτιάξει πια μ'αυτήν! Η διαδικασία γνωστή ~ ξεπάγωσα το φύλλο (αλλά όχι εντελώς) και το έκοψα σε 16 ίσα τετράγωνα. πρόσθεσα και λίγο πιπεράκι και ανακάτεψα καλά. Σε κάθε τετράγωνο ζύμης έβαλα μια κουταλιά από το μίγμα τυριού και από πάνω 3-4 κομμάτια μπέικον. Τα αράδιασα στο ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα, τα άλειψα με λίγο γάλα και τα έψησα στους 170ο για 20 λεπτά περίπου.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com