47
Φτιάχνουμε μια, δύο ή τρεις πίτσες αφού η ζύμη είναι σε χωριστά σακουλάκια, προσαρμόζοντας αναλόγως την ποσότητα και το είδος των υλικών γέμισης.H ζύμη που φτιάξαμε τα αρωματικά ψωμάκια και στη συνέχεια τα σκορδόψωμα την υπόλοιπη ζύμη, που περίσσεψε από εκείνη τη συνταγή, τη βάζουμε σε σακουλάκια polybag & στην κατάψυξη για να φτιάξουμε, όποτε θελήσουμε, πίτσες πολύ εύκολα νόστιμες κι αφράτες με λεπτή κρούστα και απλά υλικά ΚΑΙ κυρίως σπιτικές, τη λύση την έχουμε στο «χέρι μας»!Το μυστικό γι αυτό το πολυμορφικό ζυμάρι είναι ο χρόνος ωρίμανσης του μέσα στη συντήρηση του ψυγείου για πολλές ώρες
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es