63
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 300 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 200 γρ
- μαγιά ξερή 9 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρέμα γάλακτος 1 κσ
- μέλι 1 κσ
- σουσάμι 1 φλ
- βούτυρο 150 γρ
- αχλάδι 2 τμχ
- καρύδια 50 γρ
- μπλε τυρί 150 γρ
- πιπέρι -
- αλάτι -
- μορταδέλλα 10 φέτ
- ρόκα 10 φύλλα
300 γρ. αλεύρι μαλακό 200 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 300 ml χλιαρό νερό 9 γρ. ξερή μαγιά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. Arla κρέμα γάλακτος 1 κ.σ. μέλι ½ κ.γ. αλάτι 1 φλ. σουσάμι καβουρδισμένο 150 γρ. βούτυρο Lurpak 1 αχλάδι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ. καρύδια 100 γρ. μπλε τυρί Δανίας Castello Danablu Αλάτι-πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr