66
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 600 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- μαγιά νωπή 30 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ζάχαρη 0.25 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- κασέρι 450 γρ
- κεφαλογραβιέρα 50 γρ
- ντομάτα 2 τμχ
- σάλτσα ντομάτας 4 κσ
- κέτσαπ 4 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- βασιλικός 8 φύλλα
Υλικά για 2 πίτσες • 600 γραμ. περίπου αλεύρι σκληρό • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά ή 30 γραμ. νωπή • 360 ml. χλιαρό νερό • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο • ¼ κουτ. γλυκού ζάχαρη • ½ κουτ. γλυκού ρίγανη • 1½ κουτ. γλυκού αλάτι • 450 γραμ. κασέρι τριμμένο • 50 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες σε κομματάκια • 4 κουτ. σούπας σάλτσα ντομάτας ή κέτσαπ • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες (προαιρετικά) ...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com