50
Υλικά
- μαγιά ξερή 1 κγ
- γάλα 0.25 ποτ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- αυγά τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- ζάχαρη 0.5 κγ
- ντοματοπολτός 2 κσ
- ρίγανη 0.5 κγ
- μπέϊκον 10 φέτ
- φέτα 150 γρ
- γκούντα 150 γρ
- μελιτζάνες 1 τμχ
Υλικά Για την ζύμη Μαγιά ξερή 1 κουταλάκι γλυκού (ή νωπή) Γάλα 1/4 ποτήρι νερού χλιαρό Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 150 γρ Αυγά 1 μόνο τον κρόκο Ελαιόλαδο 1 - 2 κουταλιές σούπας Αλάτι Ζάχαρη 1/2 κουταλάκι γλυκού Για την σάλτσα Πολτό ντομάτας 2 κουταλιές σούπας Νερό 1/2 ποτήρι Ρίγανη 1/2 κουταλάκι γλυκού Για την γέμιση Μπέικον 8 -10 φέτες Φέτα 150 γρ τριμμένη Τυρί γκούντα 150 γρ τριμμένο Μελιτζάνα 1 κομμένη ροδέλες Φύλλα ρόκας για ντεκόρ προαιρετικά
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr