Λικέρ Αρμπαρόριζας & Κεικ πορτοκαλιού

Καταχωρήθηκε στις 05/04/14 από το χρήστη

1 Ψήφοι Ψήφισε

Είχα λίγο βούτυρο, λίγο γάλα, κάτι πορτοκάλια -το Σάββατο θα έπαιρνα φρέσκα απ τη λαϊκή- ειπα να τα ανακατώσω ολα μαζί να κάνω ενα κεικ. Κεικ στα κουτουρού, με ότι έβρισκα μπροστά μου! Στην αρχή το κεικ μου έμοιαζε σαν άψητο στη μέση παρόλο που το έψηνα 3 τέταρτα, αλλά την επόμενη μέρα ήταν πιο γευστικό! Ισως φταίει η μαύρη ζάχαρη.

Διάβασε τη συνταγή στο https://agapameandolmas.blogspot.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις