201
Υλικά
- πεπόνι 500 γρ
- ρακή-τσικουδιά 600 ml
- τσίπουρο 600 ml
- βότκα 600 ml
- ζάχαρη 300 γρ
- μαστίχα Χίου 3 κγ
- αρμπαρόριζα 1 κλων
Και ενώ το καλοκαίρι σχεδόν μας έχει αποχαιρετήσει... έχουμε ακόμη ευκαιρία να το κλείσουμε σε βάζα, μπουκάλια και τα φρούτα είναι ιδανικός πρωταγωνιστής! Τι πιο καλοκαιρινό λοιπόν από το πεπόνι και μάλιστα σε λικέρ, με δροσερή γεύση, μεθυστικό άρωμα και το καλοκαίρι κλεισμένο σ' ένα μπουκάλι! Υλικά για: Λικέρ Πεπόνι με Μαστίχα και Αρμπαρόριζα 500 gr. πεπόνι 600 ml. ρακή, τσίπουρο ή βότκα 300 gr....
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr