78
Υλικά
- ζάχαρη 1 κφτ κγ
- Angostura bitters 3 σταγ
- bourbon 60 ml
- ουΐσκι 60 ml
- πορτοκάλια 1 τμχ
Κλασικότερο των κλασικών αυτό το κοκτέιλ. Ας μάθουμε, λοιπόν, κι ένα κλασικό κόλπο των μπάρμεν με φλούδα πορτοκαλιού. Υλικά 1 κύβος άσπρης ζάχαρης ή 1 κοφτό κουτ. γλυκού 3 - 4 σταγόνες Angostura bitters 60 ml Bourbon ή Whiskey 1 πορτοκάλι, ακέρωτο (θα χρησιμοποιήσουμε μόνο ένα κομμάτι από τη φλούδα του)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr