82
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 1 τμχ
- αλεύρι -
- λάδι -
- λευκό κρασί 1 ποτ
- κύβος κότας 1 τμχ
- gorgonzola 150 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Η gorgonzola είναι ιταλικό τυρί τύπου ροκφόρ από αγελαδινό γάλα. Το όνομα του το οφείλει σε μία μικρή πόλη της κοιλάδας του Πάδου στην επαρχία της Λομβαρδίας. Συνήθως χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο ορεκτικό ή σε σάλτσες ζυμαρικών. Εδώ θα παρουσιάσουμε μια αυθεντική ιταλική συνταγή με φιλέτο κοτόπουλο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr