50
Φιλετάκια από μπούτι Κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο & δέρμα μέσα σε κόκκινη σάλτσα. Γίνονται νόστιμα, συνοδευμένα από μανιτάρια, καρότα, πράσινη πιπεριά κι ελιές μαύρες ή πράσινες. Αρωματίζονται με λευκό κρασί και μπαχαρικά, όπως Αστεροειδή Γλυκάνισο, κανέλα, γαρίφαλο και κόκκους πιπεριού. Η τελική του γεύση θυμίζει έντονα στιφάδο! Μαγειρεύονται εύκολα κι αν θέλουμε μπορούμε να τα συνδυάσουμε με χυλοπίτες, Ρύζι, "Τηγανητές" Πατάτες ή Σουσαμένιες, αλλά και χωρίς αυτά είναι ένα πλήρες πιάτο.Δοκιμάστε τα!εργασία: 30′χρόνος: 1h:00′
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es