Γαλοπούλα στη γάστρα με κάστανα και δαμάσκηνα

Καταχωρήθηκε στις 31/12/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Στην Ελλάδα λένε κάποιοι ότι τα Χριστούγεννα τρώμε κατά παράδοση ψητό χοιρινό, αν και η ψητή γαλοπούλα είναι εξίσου παραδοσιακό πιάτο. Και μάλιστα η καλά ψημένη γαλοπούλα μπορεί να απογειώσει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Αρκεί να έχετε τη σωστή συνταγή. Αυτή εδώ ειναι μια πολύ απλή συνταγή για να μαγειρέψετε μια γευστικότατη γαλοπούλα χωρίς πολύπλοκη γέμιση αλλά με μπέικον, κάστανα και δαμάσκηνα στη γάστρα.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.supersyntages.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις