332
Υλικά
- κόκορας 1200 γρ
- εσαλότ 1500 γρ
- βούτυρο 1 κγ
- τοματοπελτές 2 κσ
- κονιάκ 100 ml
- ξύδι 60 ml
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- γαρύφαλλο 2 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο -
- δεντρολίβανο -
- μαύρο πιπέρι -
- αλάτι -
Το στιφάδο και ο κόκορας... Όλη η νοστιμιά τους δένει σε μια κατσαρόλα, σιγοβρασμένα, μελωμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά που ταιριαζει τέλεια στην εποχή! Κόκορας Στιφάδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr