Κοτόπουλο αλά κρεμ (με θυμάρι, σέλερυ, μανιτάρια και κρασί)

Καταχωρήθηκε στις 12/03/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το κοτόπουλο αλά κρεμ είναι εξαιρετικό! Η συνταγή κι η εκτέλεση της δίνουν ένα πιάτο ισορροπημένο με ποικίλες πλην όμως αρμονικά δεμένες γεύσεις.Από πού ν’ αρχίσω, από τα μανιτάρια και το σέλερυ, από το κρασί και το φρέσκο θυμάρι, από την αραιωμένη μπεσαμέλ με τον ζωμό κοτόπουλου ή την λιγοστή μόνον κρέμα γάλακτος που δένει αυτήν την πλούσια σος…;)...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dailycious.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις