56
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 2 τμχ
- πιπεριές κέρατο 3 τμχ
- πιπεριές κέρατο 3 τμχ
- πατάτες 2 τμχ
- σάλτσα 2 κσ
- τζίντζερ 1 κσ
- μαϊντανός 3 κσ
- πορτοκάλια -
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- πιπέρι -
- πάπρικα γλυκιά -
- τυρί -
Κοτόπουλο Φιλέτο… Κάποτε πίστευα ότι το φιλέτο κοτόπουλου, είναι ίσως το πιο «άνοστο» μέρος του κοτόπουλου. Εκείνα τα χρόνια τα παλιά, τα κοτόπουλα τα αγοράζαμε ολόκληρα από την κεντρική κρεαταγορά της Αθήνας. Και το ψητό – ολόκληρο – κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες και γεμιστό στην κοιλίτσα με τυράκια πικάντικα ήταν το καθιερωμένο αγαπημένο μου φαγητό.... Όλα αυτά για να καταλήξω να σας πω πως το κοτόπουλο φιλέτο, σήμερα το αγοράζω πολύ συχνά, μιας και με διευκολύνει στην καθημερινή μαγειρική μου και πως τελικά μπορεί να γίνει πολύ νόστιμο αν του συμπεριφερθείτε με τον ανάλογο τρόπο...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com