95
Υλικά
- κοτόπουλο 2 τμχ
- ζωμός κοτόπουλο 400 ml
- λευκό κρασί 200 ml
- μουστάρδα 3 κσ
- ελαιόλαδο 100 ml
- ξύδι βαλσαμικό 100 ml
- μπαχάρι 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πράσα 3 τμχ
- σέλερι 3 κλων
Η Ντίνα Νικολάου έχει μια πρωτότυπη ιδέα για το κυριακάτικο κοτόπουλο. Υλικά 2 μικρά κοτοπουλάκια, κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής, περίπου 1 κιλού το καθένα, κομμένα σε μερίδες 400 ml ζωμός κοτόπουλου, χλιαρός, ή νερό 200 ml λευκό ξηρό κρασί 3 κουτ. σούπας μουστάρδα, κατά προτίμηση με κόκκους 100 ml ελαιόλαδο 100 ml βαλσαμικό ξίδι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr