105
Υλικά
- κοτόπουλο 1 τμχ
- ντομάτα 3 φέτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- λαρδί 1 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- καστανή ζάχαρη 1 κγ
- μουστάρδα 2 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- κόλιαντρο 1 κγ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- κύμινο 1 πρέζα/ες
- σκόρδο 0.5 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ηλιέλαιο 4 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Προτιμάω το κοτοπουλάκι μου να το ψήνω σκέτο, χωρίς να βάζω πατάτες ή άλλο συνοδευτικό στο ταψί, καθώς το ζουμάκι του το χρησιμοποιώ για να φτιάξω ενα gravy, δηλαδή μια σάλτσα ψητού, με την οποία το συνοδεύω.Το μυστικό είναι στον μαρινάρισμα αλλά και στον τρόπο ψησίματος....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com