79
Υλικά
- ελαιόλαδο -
- καλαμποκέλαιο -
- κρεμμύδια 2 κσ
- σκόρδο 3 κσ
- καρότο 2 τμχ
- κολοκυθάκια 2 τμχ
- μέλι 2 κσ
- κάρυ 4 κσ
- σάλτσα σόγιας 2 κσ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- στήθος κοτόπουλου 2 τμχ
- αλάτι 1 κσ
- πιπέρι 1 κσ
Η ινδικής καταγωγής, πολύ δημοφιλής συνταγή για κοτόπουλο με σάλτσα κάρρυ, σας παρουσιάζεται εδώ με μια παραλλαγή μπόλικων μυρωδικών και λαχανικών. Για τη σάλτσα:ελαιόλαδο (ή καλαμποκέλαιο) 2 κ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κ. σούπας σκόρδο τριμμένο 2 καρότα τριμμένα 2 κολοκυθάκια τριμμένα 1/2 φλυτζάνι ζωμός κοτόπουλο2 κ. σούπας μέλι 2 κ. σούπας κάρρυ 2 κ.σ. σόγια σως 1 ποτηράκι νερό 1 κ. γλυκού κόρν φλάουρ Για το κοτόπουλο: 2 στήθη κοτόπουλο φιλεταρισμένα ελαιόλαδο 1 κ. σούπας σκόρδο 2 κ. σούπας κάρρυ 1 κ. σούπας αλάτι 1 κ. σούπας πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr