Κοτόπουλο Κάρυ με Ρύζι Μπασμάτι

Καταχωρήθηκε στις 19/06/13

6 Ψήφοι Ψήφισε

Τα διάφορα πιάτα κάρυ γίνονται με άπειρους συνδυασμούς μπαχαρικών, υλικών και τρόπων μαγειρέματος. Βασικά μπαχαρικά όμως είναι το κάρυ, ο κουρκουμάς, ο κόλιαντρος και το κύμινο.Κοτόπουλο κάρυ, λοιπόν, και πιλάφι με ρύζι μπασμάτι. Γρήγορο, πολύ νόστιμο και αρωματικό πιάτο με την παρουσία πολλών μπαχαρικών ολόκληρων ψημένων που του προσδίδουν άρωμα και σπιρτάδα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις