229
Παρέλαβα κοτοπουλάκι από το χωριό, το μαγείρεψα στη γάστρα με μπύρα και σας κάνω το τραπέζι.Υλικά1 κοτόπουλοπατάτεςθυμάριαλάτι, πιπέριΓια το μαρινάρισμα1 κουτάκι μπύρα (330 ml)3 γεμάτες κουταλιές μουστάρδα½ κούπα λάδιχυμό από 1 ½ λεμόνιθυμάριδεντρολίβανοπάπρικα γλυκιάρίγανηή και mix για κοτόπουλοΕκτέλεση:Χτυπάμε στο multi το λάδι, το χυμό από 1 ½ λεμόνι, 3 κουταλιές μουστάρδα και τα μυρωδικά.Σε πλαστικό ή καλύτερα σε γυάλινο σκεύος βάζουμε τη μπύρα, προσθέτουμε το μίγμα της μουστάρδας και ανακατεύουμε καλά.Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες, το πλένουμε καλά και το τοποθετούμε στο σκεύος.Αφήνουμ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com