109
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 4 τμχ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- μουστάρδα 0.5 φλ
- σιρόπι σφένδαμου 0.25 φλ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 0.25 φλ
- πετιμέζι 0.25 φλ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρόκα 1 ματσ.
- ντοματίνια 10 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
4 φιλέτα κοτόπουλου 2 κλων. δενδρολίβανο φρέσκο ½ φλ. μουστάρδα squeeze πικάντικη Kalamata Papadimitriou ¼ φλ. σιρόπι σφένδαμου ¼ φλ. ξίδι από κόκκινο κρασί ¼ φλ. πετιμέζι ¼ φλ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 1 ματσ. ρόκα 10 ντοματίνια Ελαιόλαδο 1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με σύκο Kalamata Papadimitriou Αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr