by admin

Κοτόπουλο με τρούφα και σάλτσα Μαυροδάφνης

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αρκεί μια μικρή ποσότητα μαύρη τρούφα της Λωρραίνης για να δώσει τόνο στο φαγητό και να μετατρέψει μια κοινή συνταγή σε μοναδική απόλαυση. Λόγω της έντονης γεύσης μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε σάλτσες χωρίς να χάσει τα αρώματα της, αντίθετα απογειώνει το πιάτο βάζοντας τη δική της πινελιά, κατακτώντας και τους πιο δύσκολους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.agriamanitaria.gr
Κατηγορία: Πουλερικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.agriamanitaria.gr