182
Το κοτόπουλο, όπως και να το μαγειρέψουμε, αποτελεί εξαιρετική τροφή, γιατί είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες.
Αν όμως το μαρινάρουμε με ελαιόλαδο και μυρωδικά και το ψήσουμε στη σχάρα, τότε έχουμε ένα πολύ νόστιμο, ζουμερό και τρυφερό κοτόπουλο, που εντυπωσιάζει με την απίστευτη γεύση του.
Αν όμως το μαρινάρουμε με ελαιόλαδο και μυρωδικά και το ψήσουμε στη σχάρα, τότε έχουμε ένα πολύ νόστιμο, ζουμερό και τρυφερό κοτόπουλο, που εντυπωσιάζει με την απίστευτη γεύση του.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com