Κοτόπουλο Ψητό της ...Κατσαρόλας!!!

Καταχωρήθηκε στις 21/10/10

3 Ψήφοι Ψήφισε

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μερίδες. Αυτό που οι παλιές νοικοκυρές αποκαλούσαν: "κόμπο τον κόμπο". Δυο κομμάτια δηλαδή το μπούτι, τέσσερα το στήθος και αν βάλουμε και τα υπόλοιπα: χωριστά οι φτερούγες χωριστά ο λαιμός και η ράχη στα τέσσερα. Και επειδή το κοτόπουλο είναι ένα κρεατικό που σηκώνει μπαχαρικά, εκτός από αλατοπίπερο εγώ πρόσθεσα: τζίτζερ σε σκόνη, κίμινο και κάρυ.Περνούμε τις μερίδες από ένα ελαφρύ τηγάνισμα σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν. Και όταν λέω ελαφρύ εννοώ σε χαμηλή θερμοκρασία για να μην μας καεί το λάδι. Αν το κουμπί δηλαδή του ματιού έχει αρίθμηση 1-12 το βάζουμε στ

Διάβασε τη συνταγή στο https://cookthebook.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις