297
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές πορτοκαλί 1 τμχ
- καλαμπόκι 1 κονσέρβα
- κόκκινα φασόλια 1 κονσέρβα
- καλαμποκέλαιο 0.5 κούπα/ες
- ντοματοπελτές 2 κσ
- χυμός ντομάτας 0.5 κούπα/ες
- τσίλι 1 κσ
- αλάτι -
- τορτίγιες -
Ψάχνοντας τις ρίζες της Μεξικάνικης κουζίνας βλέπουμε πως βασίζεται στο καλαμπόκι, στις καυτερές πιπεριές και στα κόκκινα φασόλια που ήταν τα βασικά προϊόντα παραγωγής της Νότιας Αμερικής αλλά και με μεσογειακές επιρροές από τους κατακτητές Ισπανούς, όπως το κρέας και τα λαχανικά...
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr