90
Υλικά
- κοπανάκια 8 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 3 κσ
- μαύρη ζάχαρη 4 κσ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κγ
- κόλιανδρο 1.5 κγ
- κύμινο 1.5 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- πιπέρι -
- μελιτζάνες φλάσκες 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- λευκό βαλσαμικό ξύδι 4 κσ
- ελαιόλαδο 60 γρ
- αλάτι -
- ντομάτα 4 τμχ
- θυμάρι 4 κλων
- ρίγανη 4 κλων
- πίτες 4 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κγ
8 μπούτια κοτόπουλου (κοπανάκι) 150 γρ. σόγια σάλτσα 3 κ.σ. κρέμα Βαλσαμικού Kalamata Papadimitriou 4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη 1 ½ κ.γ. κόλιανδρο σε κόκκους 1 ½ κ.γ. κύμινο σε κόκκους 4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό Φύλλα μαϊντανού (για το σερβίρισμα) Πιπέρι 2 μελιτζάνες φλάσκες μικρές ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr