68
Υλικά
- κοπανάκια 5 τμχ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 300 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μύρτιλα 0.5 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- θυμάρι 1 κλων
- φασκόμηλο 4 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
4-5 μπουτάκια κοτόπουλου (κοπανάκια) 300 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 κ.σ. ελαιόλαδο ½ φλ. μύρτιλα ½ φλ. λευκό κρασί 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με σύκο Kalamata Papadimitriou 1 κ.γ. ζάχαρη 20 γρ. μπέικιν πάουντερ 1 κλων. δενδρολίβανο 1 κλων. θυμάρι φρέσκο 3-4 φύλλα φασκόμηλο φρέσκο Αλάτι - πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr