57
Για τις παπαρδέλες (pappardelle), τα υλικά και ο τρόπος παρασκευής είναι γνωστά (για τη ζύμη, δείτε τη συνταγή για “πανεύκολες φρέσκες ταλιατέλες” (tagliatelle) της roula1983), για δε το κόψιμό τους, πέρα από τα βήματα αυτής της συνταγής, μπορείτε να δείτε πως γίνεται και στη συνταγή “Τα “Μεγάλα Μεγέθη”: Tagliatelle και Fettuccine”. Απλά, εδώ θα ενσωματώσουμε ένα τρυκ που θα κάνει τα ζυμαρικά μας ξεχωριστά, τέτοια που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί πουθενά. Θα τους προσθέσουμε αρωματικά βότανα που θα προσδώσουν άρωμα και χρώμα στο πιάτο μας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr