110
Υλικά
- κοτόπουλο 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 6 κόκκοι
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ζελατίνη 10 γρ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- φιστίκι Αιγίνης 2 χούφτ
- ρόδι -
Αυτό το ρολό το θυμάμαι από τότε που ήμουν παιδί καθώς η μητέρα μου το ετοίμαζε κατά βάση τα καλοκαίρια και το καταβροχθίζαμε κρύο και δροσερό, γαρνιρισμένο με τον άνηθο και τα τραγανά αλατισμένα φιστίκια! Αυτήν την φορά το ετοιμάζω για τις γιορτές (με λίγο ρόδι για γαρνιτούρα) αφού μπορεί να προσφερθεί στην θέση της γαλοπούλας ή απλώς για ποικιλία στον χριστουγεννιάτικο μπουφέ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr