48
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 200 γρ
- γάλα καρύδας 60 ml
- κόλιανδρο 2 κσ
- κάρυ 0.5 κγ
- κουρκουμάς 0.5 κγ
- ζάχαρη 2 κγ
- σάλτσα ψαριού 0.5 κσ
- σπορέλαιο 2 κσ
- σπορέλαιο 3 κσ
- κάρυ 2 κσ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- γάλα καρύδας 2 φλ
- φιστίκι -
- ζάχαρη 2 κσ
- tamarind 2 κσ
- λάϊμ 2 κσ
- αλάτι 1 κγ
Η σάλτσα θα πρέπει να έχει λίγο γλυκιά γεύση με μια υποψία ξινού και αλμυρού. Το βασικό άρωμά της το δίνει ο συνδυασμός κάρυ και καρύδας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr