by admin

Το “κρεατάκι της γιαγιάς” ή πως να φτιάχνετε τέλειο κρέας κατσαρόλας βήμα-βήμα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το κρεατάκι αυτό είναι τόσο, μα τόσο απλό, αλλά βασίζεται σε μία τεχνική που είναι γνωστή και ως “τσιγάρισμα” ή browning στα Αγγλικά. Το σωστό τσιγάρισμα στο κρέας δημιουργεί της λεγόμενες αντιδράσεις Malliard οι οποίες ευθύνονται για όλη τη νοστιμιά και το umami των φαγητών που μας αρέσουν. Σκεφτείτε την κόρα του ψωμιού, τα ψημένα σάντουιτς, την καραμέλα...
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: κοτόπουλο κατσαρόλας, τσιγαριστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu