148
Υλικά
- κοπανάκια 6 τμχ
- κέτσαπ 150 γρ
- καστανή ζάχαρη 80 γρ
- ξύδι 50 ml
- σάλτσα σόγιας 20 ml
- κορν φλέικς 200 γρ
- κεφαλοτύρι 50 γρ
- θυμάρι 2 κλων
- ρίγανη 1 κλων
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πράσινη σαλάτα -
6 Κοπανάκια κοτόπουλου 150 γρ. κέτσαπ 80 γρ. καστανή ζάχαρη 50 ml. ξύδι 20 ml. σόγια sauce 200 γρ. κορν φλέικς χωρίς ζάχαρη 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι 1 κλαδάκι φρέσκια ρίγανη Βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Πράσινη σαλάτα για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr