69
Υλικά
- κόκορας 2.5 κιλ
- κιμάς χοιρινός 600 γρ
- μπέϊκον 150 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 60 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- κάστανα 250 γρ
- μήλα 1 τμχ
- βούτυρο 200 γρ
- κονιάκ 2.5 ml
- μπαχαρικά 1 κσ
- μυρώνια 1 ματσ.
- μουστάρδα με μέλι 5 κσ
- καρότο 3 τμχ
- πράσα 2 τμχ
- σέλερι 1 τμχ
- μηλίτης 200 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 2 φλ
- θυμάρι 1 κλων
- αλάτι -
2 ½ κιλά κόκορα 600 γρ. κιμά αγριογούρουνου 150 γρ. καπνιστό μπέικον 60 γρ. πορτσίνι αποξηραμένα 1-2 μέτρια κρεμμύδια ξερά 3 σκελ. σκόρδο 250 γρ. κάστανα βρασμένα 1 μήλο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak (για το σωτάρισμα) 2,5 ml calvados ή κονιάκ 1 κ.σ. μείγμα 4 μπαχαρικών ½ ματσ. μυρώνια 150 γρ. βούτυρο Lurpak (για άλλειμα στο εσωτερικό της πέτσας) 3 κ.σ. μουστάρδα με μέλι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr