Ζουμερό ψητό λεμονάτο Κοτόπουλο (σε φούρνο ή κάρβουνα) με Νέα Τεχνική

Καταχωρήθηκε στις 19/07/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η απλή, κλασική γεύση του ψητού κοτόπουλου με λεμόνι είναι απ’ τις πιο δημοφιλείς συνταγές καθημερινότητας σε κάθε Ελληνικό σπίτι,... Η απλή, κλασική γεύση του ψητού κοτόπουλου με λεμόνι είναι απ’ τις πιο δημοφιλείς συνταγές καθημερινότητας σε κάθε Ελληνικό σπίτι, είτε στο φούρνο, είτε στα κάρβουνα. Ένα απ’ τα βασικά της τεχνικά θέματα όμως, είναι ότι για να βγουν ψημένα σωστά τα μπούτια που είναι “κόκκινοι μύες” με ενδομυϊκό λίπος, συνήθως στεγνώνει το στήθος που έχει λιγότερο ενδομυϊκό λίπος ως “λευκός μυς”.

Διάβασε τη συνταγή στο https://caruso.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις