Δημοσιευμένες » Ψάρια

Γαύρος μαρινάτος για την παρέα του ούζου και του τσίπουρου!!

cookpad
Αυτή την υπέροχη συνταγή την "έκλεψα" από μία πολύ ωραία ταβέρνα που δούλευα πριν κάποια χρόνια και νομίζω πως είναι η κατάλληλη γεύση για τις παρέες μας κ τους φίλους μας κ για όσους είναι λάτρεις του ούζου, του τσίπουρου κ όχι μόνο.. ...

Κολιοί Στο Φούρνο/Backed Mackerel

cookandfeed
Νομίζω το έχω ξαναπεί... δυστυχώς στο σπίτι μας, το ψάρι δεν είναι κάτι που τρώμε πολύ συχνά. Κανένας από την οικογένεια δεν το προτιμάει, πιο παλιά που ήμασταν και περισσότεροι προτιμούσαν να φάνε οτιδήποτε άλλο παρά ψάρι την ημέρα που έκανα "το λάθος" να το μαγειρέψω. Όπως ...

Γάβρος μαρινάτος

cookpad
Υλικά 1/2 κιλό γαβράκια Αλάτι Ρίγανη Ξύδι 1-2 σκελίδες σκόρδο σε λεπτά φετάκια Λάδι ...

Γαύρος 'χωριάτικη σαλάτα' στο φούρνο

cookpad
Η παρακατω συνταγη εχει προβληθεί στην εκπομπή chaif on air 27-3-2017. Την εχω δοκιμασει κανοντας καποιες παραλλαγές και παραλείψεις. ...

5 φανταστικές συνταγές για να πείσετε τα παιδιά σας να φάνε ψάρια και θαλασσινά

infokids
Πολλά παιδιά μισούν το ψάρι και δεν θέλουν ούτε καν να το μυρίσουν- πόσο μάλλον να το φάνε. Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει 5 υπέροχες συνταγές που το μυστικό τους είναι ότι τα ψάρια και τα θαλασσινά παρουσιάζονται καμουφλαρισμένα και τα πιτσιρίκια είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ενθουσιαστούν από τη γεύση τους και θα τα φάνε ...

Ψάρι ψητό με λαδολέμονο μουστάρδας

cretangastronomy
Η αλήθεια είναι ότι αν το ψάρι είναι φρέσκο και σωστά ψημένο, όσο πιο απλή η σάλτσα τόσο πιο καλά! Αυτή εδώ είναι σ’ αυτήν τη λογική. Ένα λεμονόλαδο λίγο πιο πικάντικο. ...

Όλα τα μυστικά για παραδοσιακή κακαβιά και σπιτική ψαρόσουπα

argiro
•Η κακαβιά είναι το καθημερινό φαγητό των ψαράδων στα καΐκια. Παραδοσιακά γίνεται με ό,τι βγάζει η θάλασσα,  πολύ κρεμμύδι ξερό χαραγμένο, πατάτα χοντροκομμένη, ελαιόλαδο και λεμόνι.  •Στην κακαβιά όπως και στην ψαρόσουπα, δεν σοτάρουμε τίποτα απλά βάζουμε τα υλικά στην κατσαρόλα και το λάδι στο τέλος του βρασμού. ...

Ψάρια ψητά

cookpad
Και για αυτούς που θέλουν το μπάρμπεκιου πιο υγιεινό, ψήνουμε ψαράκια. Εγώ δεν βγάζω τα λέπια και γίνονται πολύ πιο νόστιμα και ζουμερά. Το αλάτι το ρίχνω όταν τα βάζω στη σχάρα, δεν τα αλατίζουμε από νωρίς γιατί θα χάσουν τα υγρά τους και θα στεγνώσουν. ...

Σολομός στο φούρνο με λαχανικά

yumyum
Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ γεύμα θα λατρέψετε αυτή τη συνταγή για σολομό στο φούρνο με λαχανικά! ...

Ψητό φιλέτο φρέσκου τόνου με αρωματική μαρινάδα chermoula

foodjunkie.eu
Ο φρέσκος τόνος στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία.  Και είναι κρίμα, γιατί έχουμε υπέροχο τόνο στη χώρα μας, στον οποίο ο καταναλωτής απλά δεν έχει πρόσβαση σε φρέσκια μορφή. ...
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 100 »