66
Υλικά
- λαβράκι 4 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- φασκόμηλο 5 φύλλα
- θυμάρι 1 κλων
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- ντοματίνια 500 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- φρέσκο βούτυρο 2 κσ
4 φιλέτα άγριο λαβράκι με το δέρμα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 4 σκ. σκόρδο σκόρδο με την φλούδα (ψημένα σε λάδι) 4-5 φύλλα φύλλα φασκόμηλο 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι 1 κρεμμύδι κόκκινο ψιλοκομμένο 500 γρ. ντοματίνια μακρόστενα κομμένα στη μέση αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ. βούτυρο φρέσκο
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr