65
Υλικά
- ψάρια 2 -
- φιλέτο ψαριού 2 τμχ
- δεντρολίβανο 2 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- λάϊμ 2 τμχ
- αλάτι -
- ρίγανη 0.5 κγ
- θυμάρι 0.5 κγ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό μετά από μια κουραστική εβδομάδα στην πόλη από ένα διάλειμμα στην παραλία ... Το περασμένο Σαββατοκύριακο επισκέφτηκα μια παραλία στη Βόρεια Ελλάδα. Σε μία από τις βόλτες μου ανακάλυψα αυτό το όμορφο τοπίο που μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, το οποίο είναι ένα μικρό λιμάνι για ψαράδες, όπου είχα την ευκαιρία να αγοράσω μερικά ψάρια από τους ντόπιους ψαράδες. Αγόρασα αυτά τα δύο ψάρια (μια χιόνα και ένα σαργό) τα μαγείρεψα την επόμενη μέρα για κάποιους φίλους. Τέλειος συνδυασμός με πατάτες τηγανητές, μια χωριάτικη και ούζο!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr