by admin

Εισαγωγή στο Σεβίτσε (ceviche) με την Απλούστερη Συνταγή

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το σεβίτσε (ceviche) είναι μια μέθοδος μαγειρικής που χρησιμοποιεί την οξύτητα του χυμού των εσπεριδοειδών (ή χυμού φρούτων που έχουν υποστεί ζύμωση) προκειμένου να μετουσιώσει τις πρωτεΐνες της σάρκας των θαλασσινών ή ψαρικών σε στάδιο που είναι εύκολα βρώσιμες, μοιάζοντας σε υφή και σύνθεση με το αποτέλεσμα μιας ήπιας θερμικής επεξεργασίας.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο ψαριού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr