140
Αυτό το απλό φαγκρί ψητό στα κάρβουνα, είναι απ’ τα καλύτερα ψαροφαγικά πιάτα που μπορεί να έχει κανείς στην Ελλάδα....
στη συνταγή πιο κάτω θα αναλύσω όσο αναλυτικότερα μπορώ την τεχνική του ψησίματος ενός ψαριού στα κάρβουνα, ώστε να αντιμετωπίσετε αυτά τα δύο βασικά θέματα με εναλλακτικούς τρόπους. Θα σας δώσω και όλα τα μυστικά που ξέρω, ώστε να τολμήσετε να ψήσετε ένα ωραιότατο και ολόφρεσκο φαγκρί Ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας σπίτι σας, και ας σας βρίζουν λίγο οι γείτονες για το καπνό. Απ’ τη ζήλια είναι!
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr