Φιλέτα γλώσσας α λα κρεμ με καραμελωμένες πατάτες

Καταχωρήθηκε στις 02/01/13

4 Ψήφοι Ψήφισε

Μια συνταγή με υπέροχες γεύσεις που θα σας μαγέψει! Στην Ελλάδα δεν πολυσυνηθίζουμε την κρέμα γάλακτος σε συνδυασμό με το ψάρι, αλλά οι Γάλλοι το δοκίμασαν στην κουζίνα τους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.Προτιμήστε την σε κάποια ιδιαίτερη περίσταση και κερδίστε τις εντυπώσεις!

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.littlecookingtips.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις