Φιλέτα πέρκας στο τηγάνι με πράσα

Καταχωρήθηκε στις 03/01/12 από το χρήστη

8 Ψήφοι Ψήφισε

Νόστιμη και λαχταριστή ψαροφαγία, διά χειρός Ντίνας Νικολάου. Υλικά Για τα πράσα 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 3 πράσα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), σε πολύ λεπτές ροδέλες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα ή 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις