by gastronomos

Φιλέτα πέρκας στο τηγάνι με πράσα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Νόστιμη και λαχταριστή ψαροφαγία, διά χειρός Ντίνας Νικολάου. Υλικά Για τα πράσα 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 3 πράσα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), σε πολύ λεπτές ροδέλες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα ή 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: πέρκα φιλέτο
Συνταγή από Ντίνα Νικολάου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr