72
Υλικά
- σαρδέλες 2 πκτ
- αλεύρι 150 γρ
- ξερά σύκα 250 γρ
- κόκκινο κρασί 350 ml
- κανέλα 2 ξύλο/α
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- πιπέρι 3 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ξύδι βαλσαμικό 5 κσ
2 πακέτα φιλέτο σαρδέλας φρέσκο STELLA MARE 150 γρ. αλεύρι ελαιόλαδο για τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι φρέσκια ρίγανη για το γαρνίρισμα για την σάλτσα σύκου: 250 γρ. ξερά σύκα 350 ml κόκκινο κρασί 2 ξύλα κανέλας ΜΠΑΧΑΡ 5 κόκκοι μπαχάρι ΜΠΑΧΑΡ 3 μακροπίπερα ΜΠΑΧΑΡ 2 δαφνόφυλλα ΜΠΑΧΑΡ 5 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU
Διάβασε τη συνταγή στο 1000miliagefseis.gr