151
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κονκασέ 3 τμχ
- ντοματοπολτός 4 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
Το φιλέτο μπακαλιάρου πλακί στο φούρνο και γενικά τα ψάρια μαγειρεμένα με αυτόν τον τρόπο μου θυμίζουν την κουζίνα της γιαγιάς μου, που μαγείρευε το ψάρι πολύ συχνά και ειδικά ακολουθώντας αυτή τη συνταγή. Ενα πιάτο, ελαφρύ, απλό και εύκολο στην ετοιμασία Ένα νόστιμο κυρίως πιάτο για το μεσημεριανό σας ή το δείπνο σας, που μπορείτε να συνοδεύσετε με πατάτες βραστές.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org