by admin

Φιλέτο πέρκας με Σέλερυ, Ελιές Καλαμών, Δενδρολίβανο και Βινεγκρέτ ούζου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 4 άτομα 600γρ φιλέτο πέρκας (4 τεμάχια των 150γρ άψητα) 400γρ Σέλερυ κομμένο σε μπαστουνάκια φρέσκο δενδρολίβανο 15γρ αλάτι 20ml χυμός λεμονιού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dietup.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: πέρκα φιλέτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dietup.gr